Ibnu Bohari

That’s My Goal…

Posted in Curhat by mibnufajar on 5 August, 2009

Kemaren hari terakhir Semester Pendek..

Abis ujian, gw merenung.. What do I want to achieve with this ??

Apa sih yang sebenarnya gw inginkan di dunia ?

All I’m doing is live my life happily, as glamorous as I could afford.. Tapi kog berasa ga ada esensinya yah ??

Sebenarnya my short term goal is punya Mobil, tapi kog berasa ga ada effort buat mewujudkannya yah ? Ehehe..

Lulus kuliah..  Ngasih value added ke kerjaan, tapi gimana yak caranya..

ke Dokter Tulang juga nih sepertinya, ngebenerin struktur tulang gw..

Yep, kyknya gw akan mewujudkan yang ini dulu, hehe..

Baru deh fitness (gada temennya…)

Apa lagi yak..

Making as much friend as possible, and value them even more…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: