Ibnu Bohari

We Fight The Blues !

Posted in Curhat by mibnufajar on 8 July, 2008

Yes! Im gonna fight the blues..

These last few days i’ve been depressed..

But so many things encouraged me..Hal2 ga penting gitu de..kayak kata2 Mary di Harvest Moon (gw maen lagi di PC…mmm…Harvest Moon BTN is the best game ever!!!!~)

“Klo ga bisa melakukan hal yg ingin kta lakukan, just do the thing you’re able to..”

mmm..gw masih merasa janggal sih dengan kata2 ini..emang bisa yah lu menikmati melakukan hal2 sucks yang lu lakuin hanya karna lu bisa (like programming..upppsss…no offense..)

Bisa2nya gw termakan oleh kata2 sebuah game..game jadul pula..

Trus yang kedua, sekaligus yang gw jadiin judul post gw adalah..lagunya Hikki (ummm..I Love Hikki! a lot!!!)

Lagunya ga begitu suka2 banget sih..tapi the lyrics are deep, man! (and woman!)

Pokoknya I’m gonna be positive, stand up, and release my positive energy!! Yay!!

Ok..now what? _|-|O

It’s not like i’m gonna change the  condition..

Im still The Lame Nunu.. _|-|O

But I’m gonna live my life!! Yay!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: